Brow lamination


Brow lamination is een behandeling waarbij de wenkbrauwhaartjes in een bepaalde richting worden geborsteld en gefixeerd met een speciale lotion. Hierdoor ontstaat er een vollere en meer gestroomlijnde wenkbrauwvorm die tot wel zes weken blijft zitten. Brow lamination kan worden gecombineerd met andere wenkbrauwbehandelingen zoals het verven van de wenkbrauwen. Het resultaat is een natuurlijke, volumineuze wenkbrauw die er goed verzorgd uitziet.


 

 

 

 

 

Brow treatment


Een brow treatment is een behandeling gericht op de wenkbrauwen waarbij deze worden gestyled, gevormd en verzorgd. De behandeling begint met het reinigen van de wenkbrauwen en het bepalen van de ideale vorm. Vervolgens worden de wenkbrauwen in model gebracht met behulp van diverse technieken, zoals waxen, epileren, knippen en/of trimmen. Na het modelleren worden de wenkbrauwen in de gewenste kleur geverfd met behulp van verf op basis van henna of reguliere verf. Tot slot worden de wenkbrauwen verzorgd en gevoed met speciale producten. Het resultaat van een brow treatment is een verzorgde en gestylde wenkbrauw die perfect past bij de vorm van het gezicht.

 

 

 

Henna Brows


Henna brows is een techniek waarbij de wenkbrauwen worden geverfd met een henna-verf die speciaal is ontworpen voor gebruik op de wenkbrauwen. De henna-verf kleurt niet alleen de wenkbrauwhaartjes, maar ook de huid eronder, waardoor het lijkt alsof de wenkbrauwen voller en strakker zijn. Het resultaat blijft ongeveer twee tot vier weken zichtbaar. Henna-brows kunnen worden gecombineerd met andere wenkbrauwbehandelingen zoals epileren en waxen. Het is een populaire methode voor mensen die op zoek zijn naar een natuurlijke en langdurige oplossing voor hun wenkbrauwen.