Cursus One by one

Wil jij als wimperstylist aan de slag met het plaatsen van one by one wimperextensions? Heaven of Beauty biedt nu een tweedaagse cursus aan waarin je de basis techniek van het plaatsen van wimperextensions leert.

Op de eerste dag van de cursus krijg je zowel theoretische kennis als praktijkervaring op een model. Je leert alles over de verschillende soorten wimperextensions, de benodigde materialen en de veiligheidsvoorschriften. Daarnaast ga je direct aan de slag met het plaatsen van de extensions op een model, onder begeleiding van een ervaren en gekwalificeerde wimperstylist.

Op de tweede dag breng je de geleerde techniek in de praktijk door te werken op een ander model. Hierbij wordt er extra aandacht besteed aan het perfectioneren van de techniek en het verbeteren van je vaardigheden.

Bij de cursus is ook een starterspakket inbegrepen, zodat je direct aan de slag kunt als wimperstylist. Het is belangrijk dat je jouw eigen model meeneemt, zodat je de geleerde technieken direct in de praktijk kunt brengen.

Als je na de tweedaagse cursus nog niet over de benodigde vaardigheden beschikt, is er geen reden tot paniek. Heaven of Beauty biedt de mogelijkheid om zelfstandig te oefenen en jouw technieken te verbeteren. Als je het gevoel hebt dat je voldoende geoefend hebt en je zelfverzekerd genoeg voelt om opnieuw examen te doen, dan wordt er een nieuwe datum ingepland. Zo heb je de mogelijkheid om alsnog het diploma te behalen en vol vertrouwen als wimperstylist aan de slag te gaan.

Heaven of Beauty hecht veel waarde aan de kwaliteit van de opleiding en het behalen van het diploma. Daarom bieden zij een persoonlijke begeleiding en ondersteuning aan jou als cursist. Of je nu al ervaring hebt in het plaatsen van wimperextensions of nog helemaal nieuw bent in het vakgebied, Heaven of Beauty staat voor jou klaar om jouw talenten te ontwikkelen en jouw doelen te bereiken.


Cursus Lash Lift

Als je op zoek bent naar een manier om jouw vaardigheden als wimperstylist te verbeteren, dan is de lashlift cursus van Heaven of Beauty, opgericht door Bobbie en Rachel, in Mijdrecht echt iets voor jou!

Tijdens deze één daagse cursus leer je alles wat je moet weten over de nieuwste technieken op het gebied van lashlifting. Bobbie en Rachel, twee gepassioneerde en gekwalificeerde wimperstylisten, zullen je begeleiden en je de fijne kneepjes van het vak leren.

Je leert onder andere hoe je de perfecte vorm en lengte kunt bepalen voor elke klant, hoe je de wimpers veilig en effectief kunt krullen, en hoe je de wimpers kunt verven voor een extra dramatisch effect. Ook leer je hoe je de wimpers goed kunt verzorgen na de behandeling, zodat jouw klanten lang kunnen genieten van hun prachtige wimpers.

Of je nu een beginner bent of al gevorderd, deze cursus is geschikt voor iedereen die meer wil leren over lashlifting. Na afronding van de cursus ontvang je een certificaat van deelname, waarmee je kunt aantonen dat je een getrainde lashlift-specialist bent.

Aarzel niet langer en schrijf je vandaag nog in voor de lashlift cursus van Heaven of Beauty, waar Bobbie en Rachel jouw persoonlijke groei en ontwikkeling als wimperstylist stimuleren.


Cursus Brow lamination

Ben jij al bekend met de basisvaardigheden van brow styling en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heaven of Beauty biedt nu de unieke Brow Lamination cursus aan.

Brow Lamination is een techniek waarbij de wenkbrauwharen in de gewenste richting worden gebracht en gefixeerd worden met behulp van een speciale gel. Dit zorgt voor een strakke, volle en perfect gevormde wenkbrauw die langdurig mooi blijft zitten.

Tijdens deze cursus leer je hoe je deze techniek op de juiste manier kunt toepassen op de wenkbrauwen van jouw klanten. Je leert van onze ervaren browstylistes hoe je de wenkbrauwen het beste kunt voorbereiden, hoe je de gel aanbrengt en hoe je de wenkbrauwen vervolgens styled voor het beste resultaat.

Je dient zelf een model mee te nemen, waarop je de technieken kunt oefenen en onze experts geven je feedback en tips om je vaardigheden te verbeteren. Het is belangrijk dat je al beschikt over de basisvaardigheden van brow styling voordat je aan deze cursus begint.

Na afloop van deze cursus heb je alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om jouw klanten te voorzien van perfect gestylde en gefixeerde wenkbrauwen. Bovendien ontvang je een gegarandeerd diploma wanneer je de benodigde vaardigheden hebt laten zien.

Schrijf je nu in voor de Brow Lamination cursus van Heaven of Beauty en neem jouw vaardigheden als wenkbrauwstylist naar een hoger niveau!


Cursus Brow styling

Ben jij al bekend met de basis van brow styling en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Heaven of Beauty biedt nu een unieke cursus aan waarin je leert hoe je prachtige henna brows creëert.

Tijdens deze cursus leer je van twee ervaren wenkbrauwstylistes hoe je de wenkbrauwen in model brengt en vervolgens kleurt met henna. Henna is een natuurlijk product dat langdurig op de haren blijft zitten en zo een natuurlijke en volle look creëert.

Het is belangrijk dat je al beschikt over de basistechnieken van brow styling voordat je aan deze cursus begint. Ook moet je zelf een model regelen om op te oefenen.

Tijdens de cursus krijg je persoonlijke begeleiding van de ervaren wenkbrauwstylistes en oefen je de technieken op je model. Zo kun je direct zien hoe het resultaat eruit ziet en krijg je direct feedback op jouw vaardigheden.

Na afloop van de cursus heb je alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om prachtige henna brows te creëren voor je klanten.

Schrijf je vandaag nog in voor de cursus Henna Brows van Heaven of Beauty en ontwikkel je skills als wenkbrauwstylist!


Cursus Henna Brows

Ben jij geïnteresseerd in het stylen van wenkbrauwen? Heaven of Beauty biedt nu een ééndaagse cursus aan waarin je leert hoe je de perfecte wenkbrauw creëert.

Tijdens deze cursus leer je van twee ervaren wenkbrauwstylistes alle technieken om de wenkbrauwen in model te brengen. Dit omvat het waxen en epileren van de wenkbrauwen en het verven van de wenkbrauwharen om een perfecte vorm te creëren die past bij het gezicht van je klanten.

Je krijgt de kans om de technieken te oefenen op modellen onder begeleiding van de ervaren wenkbrauwstylistes. Zij zullen je persoonlijke feedback geven en je helpen om je vaardigheden te verbeteren.

Na het voltooien van de cursus heb je alle benodigde kennis en vaardigheden om de perfecte wenkbrauw te creëren voor je klanten.

Mis deze kans niet om jouw wenkbrauwstyling vaardigheden te ontwikkelen en schrijf je vandaag nog in voor de ééndaagse brow styling cursus van Heaven of Beauty!