One by one

 

One by one wimperextensions zijn individuele kunstwimperhaartjes die één voor één met een speciale lijm op de natuurlijke wimpers worden bevestigd. Hierdoor ontstaat een volle, lange en natuurlijke wimperlook. De extensions blijven ongeveer 4-6 weken zitten en vallen dan los van de natuurlijke wimper uit. Het is een populaire behandeling die zorgt voor een mooie oogopslag en een tijdbesparende oplossing voor het dagelijkse make-up ritueel.

 

Russian Volume 

 

Russian volume wimperextensions zijn een geavanceerde techniek waarbij meerdere dunne kunstwimperhaartjes aan één natuurlijke wimper worden bevestigd met behulp van speciale lijm. Hierdoor ontstaat een nog vollere en meer dramatische wimperlook dan bij one by one wimperextensions. Deze techniek maakt het mogelijk om een 3D, 4D, of zelfs 5D effect te creëren, afhankelijk van de gewenste look en de natuurlijke wimpers van de klant. Russian volume wimperextensions blijven ook ongeveer 4-6 weken zitten en vallen dan los van de natuurlijke wimper uit..

 

 

Lash Lift

 

Een lash lift is een behandeling waarbij de natuurlijke wimpers vanaf de wortel worden gekruld met behulp van speciale siliconen pads en een milde, niet-schadelijke formule. Hierdoor krijgen de wimpers een mooie, natuurlijke lift en lijken ze langer en voller zonder dat er gebruik wordt gemaakt van wimperextensions. De behandeling duurt ongeveer 45 minuten en het resultaat blijft tot wel 6 tot 8 weken zichtbaar. Lash lifting is een populaire optie voor mensen die hun wimpers op een natuurlijke manier willen verbeteren en niet dagelijks mascara willen gebruiken.